ARRÒS CAMPEROL DE TARDOR


Ingredients:
Mig conill, si pot ser de camp, tallat a trossos petits.

300 g de cargols.
250 g de bolets de temporada
2 tallades de carbassa
Branques de romaní i de farigola
Mitja cabessa d'alls
4 tomàquets madurs triturats
Mitja copa de conyac
Arròs
Oli d'oliva verge, sal, pebre negre i pebre vermell
 2 racions

Elaboració

Sal-pebreu el conill i poseu-lo a rostir amb una mica d'oli d'oliva, unes quantes dents d'all sense pelar i dues o tres branques de farigola i romaní. Quan veieu que es comença a tornar doraret, li afagiu la mitja copa de conyac i deixeu que passin uns deus minuts i apagueu el foc. Reserveu el conill.
En el mateix oli d'haver fet el conill, poseu a fer els bolets. Quan veieu que estan al seu punt li afagiu dues dents d'all tallades ben petites i reserveu-lo.
Talleu una tallada de carbassa a cubs d'uns dos cm i la fregiu amb oli d'oliva. Quan veieu que es torna dorada la reserveu.
Amb el tomàquet triturat feu un sofregit amb una mica de sal i una collarada petita de pebre vermell.
Poseu una olla d'aigua a bullir amb una mica de sal, una tallada de carbassa i branques de farigola i romaní i deixeu que bulli un quart d'hora.
Poseu tots els ingredients en una cassola al foc, si pot ser de fang, i li afagiu uns deu collerots del brou de carbassa i herves. Deixeu que bulli uns deu minuts i li afagiu l'arròs rectificant de sal. La mida de l'arròs serà: la quantitat que us càpiga en el puny, sis vegades. O sigui, sis punys.
Deixeu que bulli sense remanar durant quinze minuts i apagueu el foc i deixeu-lo reposar cinc minuts més.
Ja el podeu servir. BON PROFIT????